Cook 
 Erwtensoep 
Toon filter

Ingrediënten
2 bouillonblokjes
500 gram erwtensoepgroente
1 rookworst
50 gram selderij
100 gram spekreepjes
300 gram spliterwten
Recept info
4 Personen
1 Hours
Soepen
Voedingswaarden
255 kcal
9 gram eiwit
30 gram koolhydraten
7 gram vet
12 gram vezels

Bereiding
  1. Breng de erwten met 1,5 liter water en de spekreepjes in een soeppan aan de kook.
  2. Laat op laag vuur 30 minuten sudderen.
  3. Verwijder met een schuimspaan het opkomende schuim.
  4. Roer de soep regelmatig door, ook over de bodem zodat die niet aanbrandt.
  5. Voeg de soepgroenten, driekwart van de selderij en de bouillonblokjes toe.
  6. Laat nog 25 minuten doorkoken.
  7. Breng de soep op smaak met zout en peper.
  8. Snijd de rookworst in schuine plakken en kook deze enkele minuten mee.
Opmerking
Schep de soep in de borden en strooi de rest van de selderij er overheen.

 Forumhulp.com 

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1