Cook 
 Tomatensoep 
Toon filter

Ingrediënten
1 bouillonblokjes
2 ciabattabroodjes
2 eetlepels crème fraiche
2 blikken gepelde tomaten
1 zakje Italiaanse kruiden
5 eetlepels geraspte kaas
1 teentje knoflook
2 eetlepels oliefolie
2 eetlepels tomatenpuree
1 ui
Recept info
4 Personen
45 Minutes
Soepen
Voedingswaarden
254 kcal
8 gram eiwit
57 gram koolhydraten
1 gram vet

Bereiding
  1. Verhit 1 eetlepel olie in een pan.
  2. Knijp de worst in de vorm van balletjes rechtstreeks uit het vel in de hete olie.
  3. Bak ze onder voortdurend roeren ca. 5 minuten en neem ze uit de pan.
  4. Pel en snipper de ui en de knoflook.
  5. Verhit 1 eetlepel olie in het braadvet en fruit ze.
  6. Bak de tomatenpuree even mee.
  7. Roer de tomaten, het tomatensap en het bouillonblokje erdoor.
  8. Breng op smaak met zout en peper, suiker en kruiden.
  9. Laat aan de kook komen en afgedekt ca. 10 minuten zachtjes koken.
  10. Snijd de broodjes in dunne plakjes en bestrooi ze met de kaas.
  11. Bak ze kort onder de grill totdat de kaas gesmolten is.
  12. Pureer de soep en breng nogmaals op smaak.
  13. Verwarm de balletje in de soep.
Opmerking
Serveer de soep met de crème faiche en de crostini.

 Forumhulp.com 

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1