31 October 2012

Nieuwsbrief November 2012

forumhulp.comInmiddels bestaan we al drie maanden, toch even iets om bij stil te staan.
Het was een drukke start in augustus waarbij we alle zeilen hebben moeten bijzetten en het eigenlijk niet aankonden met ons tweetjes. Daarna volgde bezinning en kregen we vat op de zaak. Nu is het inmiddels eind oktober en begint alles vormen aan te nemen. Zo hebben we onze rittenkaart als dienst aangeboden en ook webhosting. Onze upgrade-service draait als een zonnetje en onze persoonlijke aanpak schijnt zijn vruchten af te werpen. Onze websites, gebaseerd op phpBB zijn erg gewild, vaak zonder forum maar wel met het gebruiksgemak en veiligheid van phpBB vinden zijn weg. Zie daarvoor onze portfolio. Wil je meteen op de hoogte blijven van alle nieuwtjes dan aboneer je gratis op onze rss feed. De feed wordt automatisch bijgewerkt.

phpBB award 2012Eind augustus kwam phpBB 3.0.11 uit en opnieuw braken we alle records. Druk, druk, druk... Naast het oplossen van kleine problemen hebben we ook een actieve rol in het optimaliseren van websites en forums en het integreren met externe systemen.
phpBB.nl kwam met de phpBB award 2012 uit en natuurlijk hebben we ons daar ingeschreven. Zeker omdat het ging om te laten zien wat er allemaal mogelijk is met de software van phpBB.com. Daar zijn we wel een mooi voorbeeld van denken we zelf. Jammer genoeg is er deze keer geen publieksprijs maar over een maand weten we wat de uitslag is.

Naast een berg site-updates door 3.0.11 zijn we bezig met phpbb 3.1 achter de schermen zodat ons dat geen verassingen gaat opleveren en we onze klanten van goed advies kunnen voorzien. En… hebben we al mooie mods gescript voor jullie.
Een kleine opsomming:

iCook
iCook

Onze laatste creatie, een receptendatabase voor op je forum met een link naar je discussieforum. Verfraaid met leuke plaatjes en een zoek- en sorteermogelijkheid. Test hem snel uit op onze website http://forumhulp.com/icook.php

Frontpage
Frontpage

Frontpage maakt een startpagina voor je aan alleen als jij dat wilt. Geheel wijzigbaar in je ACP waar zelfs gewoon html is geoorloofd en de link alleen zichtbaar is als je ook iets ingevuld hebt op je startpagina.

Get Stuff
Get stuff

Get Stuff geeft je een overzicht over al je onderzoekjes op je website.
Het laat je tevens de laatst aangemelde gebruikers zien en wie waar en hoe vaak heeft gestemd.

Reminder
Reminder

Reminder mailt je een week van te voren als herinnering over alle reminders die je in je gebruikerspaneel hebt aangemaakt. Zo kan je nooit meer iets vergeten.

Cashbook
Cashbook

Met Cashbook kan je al je financiële dingentjes bijhouden voor je club of vereniging. Daarnaast geeft het een overzicht van al je deb- en crediteuren en kan je alle transacties naar pdf exporteren.

HighCharts Poll
Highcharts Poll

Verfraai de standaard phpBB peiling uitslagen met een mooie live taart- of balkgrafiek. Nooit meer die saaie eentonige kleur maar frisse kleurtjes en levendige grafieken.

Tabbed Categories
Tabbed Categories

Tabbed Categories is een mod die hoofdcategorieën in tabs boven de navigatiebalk zet zodat je snel van categorie naar categorie kan springen en daarmee de forumindex pagina aanzienlijk kan verkorten zodat scrollen niet meer nodig hoeft te zijn.

En zo zijn er nog talloze modificaties te downloaden van onze website. Kijk voor een overzicht in onze webwinkel.

Top