Dynamic Galleries

Add Dynamic Galleriesto your website / forum.

Members can add events and also participate to your events. You even can add events to your Google Calendar with one click.
Demo


€ 25.00


phpBB version:

Dynamic sidebar

Onze dynamische sidebar is volledig instelbaar en configureerbaar. Uitlijnen links of rechts, aan te passen breedte, kies hoeveel blokken etc. Gebruik een custom blok of kies een voorgeprogrammeerd blok. Configureer welke gebruikers of groepen worden weergegeven in de sidebar. De uitbreiding wordt geleverd met de nieuwste gebruikers, actieve posters, laatste berichten, verjaardagen en een kalender. Kies in welke positie van de sidebar welk blok moet worden getoond. De extensie is uitbreidbaar en we brengen meer pakketten uit!.


€ 20.00


phpBB version:

Email on your birthday

Wil je al je leden verrassen op hun verjaardag? Installeer dan onze Email on Birthday extensie en verras je leden. Tweemaal per dag controleert de extensie of er verjaardagen zijn en stuurt de jarigen een mail. In je log kan je zien wie er allemaal een verjaardags-mail hebben gekregen. De taal van je mail kan je netjes aanpassen in de taalbestanden van de extensie. Met de soros scripttaal wordt de leeftijd netjes in woorden in de taal van je leden gewijzigd.


€ 0.00


phpBB version:

Error Pages

Maakt gebruik van je stijl om foutmeldingen weer te geven, Bijvoorbeeld "404 - File not found ', in plaats van de" lelijke "error-pagina's die worden weergegeven door de Apache-software. Tevens worden de fourmeldingen gelogd in je logboek zodat je ze ook kan oplossen. Uitproberen kan je ze hier op deze link en het logboek kan je hier bekijken. Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen, plaats deze dan gerust op het forum.


€ 5.00


phpBB version:

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1