Newsletter

Het is ons vaak gevraagd en we hebben er uiteindelijk een extensie van gemaakt, ons eigen nieuwsbrieven systeem. Gewoon makkelijk als beheerder een nieuwsbrief samenstellen, netjes in html met een mooie opmaak en bij opslaan verzenden naar iedereen die lid is van je website of forum. Naar een bepaalde groep gebruikers versturen kan natuurlijk ook. In je website worden de nieuwsbrieven verzamelt zodat je een mooi overzicht krijgt van je verzonden brieven. Natuurlijk inclusief opt-out-systeem voor diegene die geen nieuwsbrief willen ontvangen. In onze ACP Demo kan je bekijken hoe het maken van een nieuwsbrief in zijn werk gaat en het overzicht kan je zien op onze nieuwsbrievenpagina.


€ 10.00


phpBB version:

Notification manager

Hey, always wanted to have control about your notifications. Well, here it is, mark them read, unread or even delete your notifications whenever you like. This extension replaces the old notification module in control panel so every user can manage his own notifications. When disabling this extension the old module works as it was never gone.


€ 4.00


phpBB version:

Online reserveren

Voor kleine hotels en B&B ondernemingen een ideale mod. Je klanten kunnen nu online een reservering maken waarbij jij als beheerder de reservering kunt bevestigen. Nieuwe klanten worden automatisch lid op je website en worden meteen na de reservering ingelogd. Zo kan je dus een mooie lijst opbouwen van trouwe klanten die regelmatig terugkeren om ze bijvoorbeeld een nieuwsbrief te sturen.

De mod bestaat uit een online kalender waarin je uit 4 appartementen kunt kiezen. Appartementen die bezet zijn worden in de kalender getoond met hun reserveringsnummer. Bij de bevestiging van de reservering wordt automatisch de prijs uitgerekend zodat de klant meteen weet waar hij aan toe is. Eenmaal ingelogd worden de gegevens automatisch opgehaald en ingevuld.


€ 100.00


phpBB version:

Paypal Donate

Altijd al een donatieformulier op je forum willen hebben?
Nu dat is geen probleem met deze extensie. Volledig configureerbaar met automatische toekenning van groepen in 4 nivo's. Automatische terugval naar standaardgroep mits ingesteld. 

Complete en nog niet gevalideerde transacties zichtbaar in een overzichtelijke tabel. In het gebruikerspaneel heeft iedere gebruiker een overzicht van zijn donaties.

Opties in het beheerderspaneel:

  • Donatiebedragen vrij instelbaar
  • Vrije tekst (met html) configureerbaar
  • 4 nivo's gebruikersgroepen met max. tijd voor terugval standaardgroep
  • Standaardgroep instelbaar
  • Landenkeuze voor munteenheid


€ 20.00


phpBB version:

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1