Advertentiebeheer

Altijd al een centje willen bijverdienen met je forum. Geen probleem meer met onze Advertentiebeheerder. Vul je advertentie's in en bepaal op welke plaatsen in je forum ze getoond moeten worden. De advertenties worden willekeurig gekozen en alleen daar getoond waar jij dat wilt. Ook is het mogelijk om een groep aan te wijzen die geen advertenties te zien krijgen, vaak aangeduid als premium members groep. Het aantal keren dat de advertentie getoond is wordt netjes bijgehouden evenals het aantal keren dat er op geklikt is.. Advertenties kan je tijdelijk aan en uit schakelen.


€ 18.00


phpBB version:

Appointments

Onze afsprakenkalender is een mooi voorbeeld van integratie in phpBB. De kalender toont altijd drie maanden vanaf de huidige datum waarmee je door middel van de pijltjestoetsen vooruit of achteruit in de tijd kan. De kalender is niet begrenst. Verder zijn er 4 tijdslots gedefinieerd waarin de bezzoeker van je website een afspraak kan plannen. Eenmaal gepland is deze door een andere bezoeker niet meer te boeken. Het aantal tijdslots kan op aanvraag gewijzigd worden. Geboekte afspraken zijn in ons voorbeeld zichtbaar door de lichtgrijze kleur.


€ 20.00


phpBB version:

Autolink

Autolink transforms predefinded words with predefined links in a post. Choose from a normal link or a link in a new window. Setup how many replacements in a post and on the whole page should happen. Style your autolink new window link yourself.


€ 8.00


phpBB version:

BlockAdBlocker

Erger je ook aan leden die jouw advertenties blokkeren? Welnu, doe er iets aan, met BlockAdBlocker kan je ze waarschijnlijk toch overhalen om hun adBlocker uit te zetten voor jouw forum of website.
BlockAdBlocker heeft verschillende mogelijkheden waaruit je kan kiezen:

1) Een modal Alert, iedere keer dat er geblokt wordt
2) Antwoorden op topics worden onzichtbaar
3) Terugtellen voordat BlockAdBlocker inaktief wordt

BlockAdBlocker integreert samen met onze advertentiebeheerder.


€ 18.00


phpBB version:

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1