Reminder

Ben je ook vergeetachtig? Installeer dan deze Reminder Mod zodat je nooit meer iets kan vergeten. De Reminder Mod mailt je een week van te voren als herrinering over alle reminders die je in je gebruikerspaneel hebt aangemaakt. Automatsich verschuift hij de datum dan naar volgend jaar en dan krijg je weer een herrinering. Wat wil je nog gemakkelijker hebben. Je trouwdatum, verjaardagen, afspraken die je niet mag vergeten, zet ze er allemaal in.


€ 10.00


phpBB version:

Sub- forums / categorieën

Ook altijd op zoek waar je subforums / categorieën onder vallen?

Deze kleine mod laat alle subforums / categorieën zien in je forum- beheerders-paneel. Je kan er meteen naar toe springen door op het subforum / categorie te klikken.

De mod berekent automatisch alle subforums / categorieën die onder de gekozen forums of categorieën vallen en laat die in het paneel zien., Dus nooit meer op zoek om je subforum / categorieën aan te passen of te bewerken.


€ 5.00


phpBB version:

Survey

Opinieonderzoeken zijn gewild, en zeker door de beheerders om er achter te komen wat de bezoekers vinden van je website of product. Wel hier is een Survey, helemaal geschikt voor phpBB3 en met professionele eigenschappen. Stel je vraag en geef er eigenschappen aan. Standaard staan de antwoorden al klaar op Ja, nee of niet van toepassing maar je kan ook je eigen antwoorden invullen of een open vraag stellen. Mooier nog, je kan ook om een waardeoordeel vragen die je bezoeker kan invullen middels een slider. De Survey kan je beheren in je beheerderspaneel waar je tevens ook een online rapport kan genereren over het onderzoek. Meerdere Survey's zijn mogelijk waar de bezoeker uit kan kiezen. Eenmaal ingevuld zal het script de ingevulde resultaten van het onderzoek aan de bezoeker laten zien. Niet alle vragn ingevuld? Geen probleem het script onthoud dan alle vragen en vult die voor de bezoeker alvast in.


€ 25.00


phpBB version:

Tabbed Categories

Tabbed Categories is een mod die hoofdcategorieën in tabs boven de navigatiebalk zet zodat je snel van categorie naar categorie kan springen en daarmee de forumindex pagina aanzienlijk kan verkorten zodat scrollen niet meer nodig hoeft te zijn. Daarnaast is de tab van de hoofdcategorie geselecteerd waar je in het surfen bent. Als extra is de mod voorzien van een welkomstpagina die je in je ACP kunt bewerken. De welkomstpagina is altijd bereikbaar door op de startpagina te klikken en is de eerste pagina die jouw bezoekers krijgen te zien. De mod is gemakkelijk uit te breiden met andere links naar je forum of pagina's binnen je website. Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen, plaats deze dan gerust op het forum. Live demo:Aquafora.nl


€ 10.00


phpBB version:

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Mods

 • GDPR

  GDPR
  25 mei is de E-privacy verordening... • Notification manager

  Notification manager
  Hey, always wanted to have control... • Proband

  Proband
  Hey, always wanted to have a famil... • Future Posts

  Future Posts
  Mark posts as Futurepost and hide ... • Dynamic Calendar

  Dynamic Calendar
  Add a Dynamic Calendar to your web...Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1