Import, Export gebruikers

Een handige tool die al je gebruikers exporteren in een nette xml file die je natuurlijk ook weer kunt importeren in je nieuwe forum, inclusief profielvelden en paswoord. Een upload behoort standaard tot de mogelijkheden. Na de import wordt het bestand automatisch verwijderd van je server. Demo


€ 10.00


phpBB version:

User Add Supershort

Gebruikers toevoegen in je beheerderspaneel zonder modules te installeren. Een paar kleine aanpassingen en je wordt netjes gevraagd of je de niet gevonden gebruiker wilt toevoegen. Na bevestiging kun je de gebruiker gewoon bewerken in je beheerderspaneel zoals je dat gewend bent. Testen kan je hier op deze link.


€ 2.50


phpBB version:

User Defaults

Met deze extensie, geschikt voor phpBB 3.1 en 3.2 ben je als beheerder in staat om de standaardinstellingen voor nieuwe gebruikers in te stellen. Geen bestanden meer wijzigen maar makkelijk in stellen en opslaan. De wijzigingen gaan meteen in voor nieuwe gebruikers maar kan natuurlijk altijd aangepast worden.
Schakel de extensie uit en nieuwe gebruikers krijgen weer de standaard instelling van phpBB. Gemak dient de mens nietwaar?
Ook is het mogelijk om de instellingen voor alle gebruikers in te stellen. Je overschrijft daarmee ook de instellingen die de gebruiker zelf heeft gemaakt, dus voorzichtigheid is geboden.


€ 5.00


phpBB version:

Versioncheck

In combinatie met onze downloadmodule levert deze extensie versie info voor je klanten en produceert voor jouw gebruiker statistieken. Whois informatie is opvraagbaar en wordt in een mooi overzicht getoond.


€ 25.00


phpBB version:

Domaincheck

Check the availability of your desired domain

  

Contact

ForumHulp.com T +31 6 1529 63 19
J. Vermeerstraat 13 info@forumhulp.com
6464 BZ Kerkrade

Search

cron
1